-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:11278 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

فردي چند سال به عمل زشت استمنا دست زده و اكنون قواي جسمي و روحي خود را ازدست داده است ; براي جبران آن بايد چه كند؟

از نظر روحي و رواني , توبه و ترك گناه بسيار مؤثر است . وقتي انسان تصميم مي گيرد عمل ناپسندي را كنار بگذارد و ديگر مرتكب آن نشود, عزم و جزم ترك گناه , باعث قوّت قلب او مي شود و روحش رااز قيد گناه آزاد مي سازد.

پشيماني از گناه آثار بسيار مثبتي در روان انسان مي گذارد و به او نيرو مي دهد آثار زيان بار جسمي كم ترآزارش دهد. توبه كار با ترك گناه به خدا نزديك مي شود و خداوند الطاف خود را بيش تر متوجه او مي كند, زيراخداوند توبه كاران را بسيار دوست مي دارد.(1) اما از نظر جسمي بايد تحت مراقبت ويژه قرار گيرد و در صورت لزوم به پزشك متخصص و مجرّب مراجعه كند و به وسيلهء آزمايش و معاينه , نارسايي هاي جسمي خود رابفهمد و به معالجه و درمان بپردازد. احتمالاً هر انساني , نقطه ضعف خاصي پيدا مي كند; بعضي بيش تر از نظربينايي و برخي ضعف عمومي و برخي ناراحتي هاي ديگر پيدا مي كنند, كه عواملي چون ورزش و پياده روي وشنا و تغذيهء خود و استراحت كامل , در معالجه مؤثر است . با كمك خواستن از پروردگار متعال و توكل بر او,كارهاي سخت و بيماري هاي دشوار درمان مي شود.

(پـاورقي 1.انّ الله يحبّ التّوّابين . بقره (2 آيهء 222



مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.